Bedrijven

Bedrijfs jubileumfeest

Heeft u iets te vieren? Bestaat uw bedrijf 25 jaar, en wilt u een jubileumfeest organiseren? Dan bent u bij MSCE Evenementen aan het juiste adres! 

Vier uw bedrijfsjubileum groots! 

Of u nu uw  5, 10, 15, 20 of 25 jarige jubileum viert van uw onderneming? Dan is dat zeker een feestje waard! Gefeliciteerd! 
Het moment om uw hardwerkende personeel en trouwe klanten te bedanken en in het zonnetje te zetten. Dit kan natuurlijk met een leuk bedankje maar nog leuker is om iedereen uit te nodigen voor een jubileumfeest van de zaak. Heeft u geen tijd voor de organisatie of heeft u geen idee waar u moet beginnen? Geen zorgen, want daar zijn wij voor! 

Bedrijfsjubileum vieren met MSCE Evenementen

Bij Hip-Evenementen kunnen wij putten uit jarenlange ervaring. Voor de organisatie van uw bedrijfsjubileum draaien wij onze hand niet om!
Vooraf bespreken wij met u alle mogelijkheden. Hierbij kunt u precies aangeven wat uw wensen zijn, en bent u verzekerd van een geslaagd jubileumfeest.  Zo bespreken wij onder meer de locatie (gaat u een ruimte huren?), de styling van het evenement, de hapjes en drankjes, en de eventuele bediening.
Doordat wij alles van tevoren met u plannen, weet u precies wat u kunt verwachten, en kunt u zonder zorgen uw bedrijfsjubileum vieren.

Mogelijkheden voor uw jubileumfeest

MSCE Evenementen neemt u alle lasten van de organisatie van uw jubileumfeest uit handen, zodat u zich alleen nog maar bezig hoeft te houden met de lusten ervan en niet de lasten.
Heeft u vragen? Bent u benieuwd naar de diensten wij leveren? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden!

Bovenkant formulier

Offerte

Bedrijfs opening

Gaat u een nieuw bedrijf openen? Of wellicht verhuizen met uw bedrijf naar een nieuw pand. Dan wilt u hier natuurlijk een feestelijke happening van maken. Dit is namelijk de ultieme gelegenheid om de huidige werknemers en leveranciers te bedanken voor hun inzet. Tevens een prima moment om nieuwe klanten te verwelkomen, en huidige klanten in het zonnetje te zetten. Met ons laat u een fantastische eerste indruk achter!

Het organiseren van een bedrijfs opening

Een opening van een bedrijf, of het verhuizen naar een nieuw pand, vereist een hoop organisatietalent. Evenals het voorbereiden van uw personeel en het informeren van uw doelgroep. Laat staan dat u zich ook nog bezig moet houden met de organisatie van de openingsdag. 

Hierbij moet u uzelf de vraag stellen hoe u de openingsdag in het vat wilt gieten. Wilt u er een groots evenement van maken met alles erop en eraan, of houdt u het liever wat kleinschaliger. Verder moet u de invulling regelen. Denk aan drankjes, hapjes en andere benodigdheden, zoals wellicht een DJ of een live band.

Wilt u op dit gebied volledig ontzorgd worden? Kijk dn wat wij voor u kunnen betekenen

Uw bedrijfsopening door MSCE Events laten organiseren?

Voor een denkwaardige opening schakelt u MSCE Events in. Wij zijn u van dienst bij de organisatie, en nemen u zoveel mogelijk zorgen uit handen. Schakelt u MSCE Events in, dan bent u verzekerd van een waar feest, geheel afgestemd op uw wensen.

Bedrijfsevenementen

Wij hebben de ervaring, de kennis en de contacten om je bedrijfsfeest tot een succes te maken. Ook tijdens de corona! Rekening houdend met je doelstellingen zorgen we voor een onvergetelijk bedrijfsfeest en stralende gezichten. Wij zijn degene die jouw budget bewaken en voeren een strakke regie op de grote dag zelf. Wij voorbereiden en uitvoeren in één hand. Samen sterk dus! Voor vrijblijvend advies en tips of stuur ons een bericht. Onze experts helpen je graag verder voor uw:

  • Personeelsfeest
  • Jubileumfeest
  • Feest op onze multifunctionele locatie
  • Bedrijfsfestival
  • Relatie evenementen
  • Klantendag/relatie evenement

Jubileum, bruiloft, verjaardag of zomaar een feestje? Er zijn genoeg redenen te verzinnen om party catering in te schakelen! De zorgen uit handen geven, en zelf ook lekker kunnen genieten, dat is wat een party service voor u kan betekenen.

BEDRIJFSFEEST/festival

Een origineel bedrijfsfeest organiseren waar nog jaren over na gepraat wordt? Graag kijken wij samen naar de gepaste invulling voor jullie doelgroep en zorgen wij voor de perfecte organisatie.

Een eigen bedrijfsfestival als bedrijfsfeest? Wij toveren iedere locatie om tot een sfeervol muziek- of foodfestival. 

Wil jij een spetterend bedrijfsfeest organiseren?

MSCE Events is een bedrijf dat is gespecialiseerd in het organiseren van evenementen. We hebben altijd originele ideeen om er voor te zorgen dat jouw event onvergetelijk worden. Wil jij dan ook een keer een bedrijfsfeest organiseren voor de mensen die bij je bedrijf werken? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Een bedrijfsfeest is iets dat altijd memorabel moet zijn. Per slot van rekening werken de mensen bij jouw bedrijf hard en is een dergelijk feest een mooie manier om ze te bedanken voor hun inzet. Dan wil je er toch ook voor zorgen dat het een feest wordt dat niemand ooit zal vergeten?

Wat voor bedrijfsfeest wil jij organiseren?

Als je op het punt staat om een bedrijfsfeest te organiseren, dan is het goed om eens na te denken over wat je precies wil bij dat feest. Moet het een feest worden waarbij de nadruk op eten en drinken ligt? Of wil je juist een feest waarbij er ook entertainment wordt verzorgd? Wat je wens ook is, wij nemen dit graag met je door om ervoor te zorgen dat jij straks het feest van het jaar kunt geven! Daarbij kunnen we dan ook samen met jou bekijken wat voor thema je voor je feest wil hebben. Je kunt natuurlijk wel een leuk bedrijfsfeestje organiseren, maar dat is niet waar je op uit bent. Jij wil een bedrijfsfeest waar mensen het nog lang over hebben. Wij gaan daar samen met jou voor zorgen.

Door MSCE Events je bedrijfsfeest laten organiseren

Een bedrijfsfeest organiseren met ons is iets wat wij zo eenvoudig mogelijk proberen te houden. We beginnen ermee een stijl voor het evenement te kiezen. Heb jij al iets in gedachten, of wil je dat wij je wat ideeen toespelen om inspiratie uit te halen? We gaan dan bekijken wat voor eten en drinken jij aan je feest toe wil voegen. We hebben meerdere barren en foodtrucks klaarstaan die we jouw kant op kunnen laten komen. Tot slot bekijken we het entertainment voor de avond. Een goede dj, of toch liever een live band? We nemen al deze mogelijkheden graag met je door.

Extra sfeer met een bedrijfsfestival

De nieuwste trend op het gebied van bedrijfsevenementen is een bedrijfsfestival. Het kan zijn dat je als werkgever inhoudelijke doelstellingen op een ontspannen manier toch een beetje wilt benadrukken. Een bedrijfsfestival biedt de optie om deze twee werelden te combineren. Naast de ongedwongen sfeer die je met een bedrijfsfestival creëert kun je ook workshops of inspirerende sprekers aanbieden. Zo wordt een bedrijfsfestival onvergetelijk omdat je personeel daarnaast ook nog eens kennis op doet. Een festival kan ingezet worden voor een bedrijfsjubilieum maar ook voor een officiële opening. Wat de situatie ook is, wij kunnen een bedrijfsfestival voor jou organiseren.

Een bedrijfsfestival is dé manier om verbinding te creëren

Een festival zorgt ervoor dat je werknemers dichter naar elkaar toe groeien, er heerst een ongedwongen bijna relaxte sfeer waar ze zichzelf kunnen zijn. Daarnaast zet je een bedrijfsfestival vaak in om iets bijzonders te vieren. Een festival is het perfecte middel om je werknemers te bedanken voor de bijdrage en de toewijding die zij leveren aan jouw bedrijf. Op een informele wijze worden je werknemers betrokken bij je bedrijf om ervoor te zorgen dat het een blijvende herinnering wordt. We kunnen jullie eigen kantoorpand of parkeerplaats ombouwen tot volledige evenementenlocatie. Mocht je dat liever niet willen of is er te weinig ruimte, dan regelen wij een evenementenlocatie waar wij mee samenwerken. Wij zorgen dan voor een locatie die past bij je wensen.

Een compleet pakket

Een workshop uitvoeren op een bankje van hooibalen? Of onderuit gezakt in een hangmat luisteren naar een spreker? Je kunt ons een compleet bedrijfsfestival laten organiseren. We kunnen zorgen voor de bediening, de catering, styling en entertainment. Ook zijn er uitbreidingsmogelijkheden met foodstrucks en andere vormen van amusement. We kunnen een volledig concept voor je creëren met een origineel thema.

Personeelsfeest organiseren

Personeelsfeesten kunnen een belangrijke invloed hebben op een fijne en gezonde werksfeer. Het bedenken en plannen van iets dat iedereen leuk vindt, is vaak echter een flinke klus. Dit is de reden dat veel mensen liever naar een externe partij op zoek gaan om het personeelsfeest te organiseren. MSCE Evenementen voelt precies aan wat het beste bij de bedrijfssfeer past, en denkt graag mee over het concept voor onvergetelijke personeelsfeesten.

Een personeelsfeest brengt positiviteit

Hoge werkdruk, uitzonderlijke prestaties, teamontwikkeling, allemaal redenen om iets te willen doen voor de werknemers. Een personeelsfeest organiseren, of een bedrijfsfeest op eigen locatie, is een perfecte manier om iets positiefs neer te zetten, waar iedereen van kan genieten. Tijdens een personeelsfeest zien werknemers elkaar eens buiten de werktijden om, wat de sfeer al snel informeler kan maken. In een ontspannen setting meer tijd besteden met de persoon achter de collega kan de werksfeer enorm verbeteren. Tevens zorgen personeelsfeesten vaak voor een gevoel van waardering, wat de motivatie zeker ten goede komt.

Personeelsfeest op eigen locatie

Vaak hoor je al dat bedrijven een vrijdagmiddag borrel organiseren op de zaak. Hierbij drinkt men gezellig een drankje, en is de sfeer al lekker los door het naderende weekend. Het is dan ook geen gek idee om een personeelsfeest op eigen locatie te houden. Er hoeft geen vervoer geregeld te worden, en de locatie is vertrouwd. Nadeel kan zijn dat het gevoel van op de werkvloer zijn, nooit helemaal weg zal gaan. Hierdoor kunnen mensen zich terughoudender opstellen dan wanneer ze zich in een nieuwe setting bevinden.

Personeelsfeest op externe locatie

Naast het gevoel van vrijheid op een andere locatie dan de werkvloer, is er nog een groot voordeel aan een personeelsfeest buiten de deur. De mogelijkheden zijn namelijk praktisch eindeloos. Van een gezellige borrel in een mooi cafe, tot aan een geheel verzorgd thema personeelsfeest, of een avond in een luxe club, met artiesten, vuurwerk en honderden hapjes, alles is mogelijk. Met zoveel keus kan een personeelsfeest organiseren best lastig worden. Gelukkig kunnen onze klanten altijd met volle teugen van de personeelsfeesten genieten, wij nemen alle zorgen uit handen!

MSCE Evenementen voelt aan wat er bij het bedrijf past!

Of het nu uiteindelijk gaat om het personeelsfeest op eigen locatie, of in die leuke setting buiten de deur, MSCE Events weet precies de juiste invulling aan jullie personeelsfeest te geven. Met onze uitgebreide ervaring op het gebied van catering en de verhuur van flextenten voor evenementen, kunnen we terugvallen op jarenlange expertise bij elk denkbaar soort evenement. Indien u kiest voor een thema personeelsfeest of een teambuiding of  Walking Dinner of een gave workshop, kunnen wij u uitstekend informeren over de talloze opties die hier bij mogelijk zijn. Twijfel dus niet langer, maar laat ons uw volgende personeelsfeest organiseren.

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan en wij nemen contact met u op om te bekijken wat voor evenement passend is.  We kunnen natuurlijk ook een afspraak maken bij u of bij ons! 

Gemaskerd Bal

New Kids Turbo

Flower Power

Oosterse sfeeren

Hawai Feest

Apres Ski

Spaanse comité

Congres,seminar of een Beurs organiseren

Het organiseren van een bijeenkomst waarmee u écht indruk wilt maken op uw deelnemers is een vak apart… en daar komt vaak (heel) veel werk bij kijken. Gaat u een congres, klantendag, symposium of seminar organiseren? Dan helpen wij u daar graag bij.

Naast het adviseren omtrent en verzorgen van de juiste sprekers en/of dagvoorzitter(s) voor uw bijeenkomst, helpt MSCE Events u namelijk ook graag verder met de voorbereiding, organisatie én praktische uitvoering van uw bijeenkomst.

Met een enthousiast team van ervaren professionals helpen wij klanten bij het organiseren van hun seminar o.a met

1 – Advies
Wij adviseren over de ontwikkeling en indeling van het programma, thema, sprekers, duur, locatie, techniek, catering, partners, aankleding en communicatie van uw bijeenkomst.

2 – Voorbereiding 
Een geslaagde bijeenkomst is ook van A tot Z goed doorgesproken, voorbereid en afgestemd. Wij zorgen dat zowel inhoudelijk (dagvoorzitter/sprekers) als praktisch alle betrokkenen (locatie/techniek/catering) weten waar ze aan toe zijn bij het organiseren van een seminar.

3 – Communicatie
Om uw doelgroep te interesseren en activeren voor uw bijeenkomst helpen wij met een gerichte campagne. Daarnaast verzorgen wij dat de deelnemers zich eenvoudig online kunnen inschrijven.

4 – Uitvoering en regie 
Bij uw bijeenkomst zorgen wij voor soepele organisatie en dat de deelnemers echt een geweldige dag beleven. Zowel binnen als buiten de zaal, verzorgen wij de regie.

Naast de bovenstaande voorbereiding helpen wij van MSCE Events u nog met veel andere voorbereidingen die te pas komen bij het organiseren van een succesvol seminar, congres of andere bijeenkomst. Wij zorgen voor een onvergetelijke dag op maat!

Bovenstaand Corona-proof borrelarrangement kunnen wij aanbieden voor:

35 – 49 personen: € 57,50 per persoon*
50 – 74 personen: € 49,50 per persoon*
75 – 100 personen: € 47,50 per persoon*

Een 3-uur durend barbecue arrangement kunnen wij aanbieden voor:

35 – 49 personen: € 75,50 per persoon*
50 – 74 personen: € 70,50 per persoon*
75 – 100 personen: € 65,50 per persoon*

(*) Genoemde tarieven zijn inclusief BTW en exclusief reistijd en reiskosten medewerkers. Deze zijn afhankelijk van de locatie waar het evenement plaatsvindt.

Aanvullingen
Een eventwebsite met Corona proof aanmeldingsmodule, vanaf € 250,00
Een tentje voor over de bar kost € 175,00
Een flex-overkapping/stretchtent van 5×10 mtr, 7×10 mtr of 10×15 mtr, is optioneel toe te voegen (meerprijs)

Klantendag

Uw klanten beter leren kennen? Organiseer een klantendag en verwen uw klanten met een fantastisch evenement. U kunt het verschil maken.

Klantendag organiseren

Het is de ideale gelegenheid om uw klanten in het zonnetje te zetten, te netwerken en om ze kennis te laten maken met nieuwe producten of services. Door middel van een klantendag bouwt u een betere relatie op met uw klanten. Het evenement brengt werknemers en klanten bij elkaar. 

Mogelijkheden voor een klantendag

Wij zorgen voor een onvergetelijke dag op basis van uw budget. Dit kan variëren van een gezellige borrel, sportieve activiteiten, of wat dacht u van een bedrijfsfestival met allerlei workshops. Iedere klantendag is uniek en word aangepast op de bedrijfscultuur en sector.

Wilt u graag een klantendag organiseren?

Door onderstaand formulier in te vullen, kunnen wij een vrijblijvende offerte voor u samenstellen.
Uiteraard kunnen we ook een afspraak maken voor een kennismakingsgesprek bij u of bij ons.

Bovenkant formulier

Offerte

OPEN DAG BEDRIJF

Bij het organiseren van een open dag of open huis voor jullie bedrijf, komt heel wat kijken. Hoe creëer je het ‘wow-effect’ en op welke manier voelen alle afdelingen zich betrokken? Gelukkig hebben wij hiervoor de juiste tools die jullie ondersteunen en ontzorgen bij de organisatie van de open dag. 

Een open dag is een speciaal moment, want je geeft een kijkje achter de schermen. Wat wil je laten zien en hoe betrek je het personeel bij het evenement? Het is belangrijk dat het personeel zich verbonden voelt, zodat ook alle genodigden met een positief gevoel de deur uit gaan. 

Na een persoonlijke kennismaking en een op maat gemaakt voorstel, begint de voorbereiding van de open dag. Wat wil je uitstralen op de open dag?

Catering Van een indrukwekkende bar tot een echte biertruck en van een vrouw met een champagne jurk tot een zingende kelner, de invulling wordt bepaald aan de hand van de stijl van de open dag. Daarnaast kunnen onze chefkoks van alles verzorgen, van luxe hapjes tot smaakvolle gerechten vanuit foodtrucks en van een stijlvol walking dinner tot live cooking show.

Het entertainment kan een evenement maken of breken. Het is belangrijk dat dit juist op de doelgroep en evenement wordt afgestemd. Van een stijlvolle jazz band tot een dj met lekkere achtergrond muziek. Voor een open dag is juist één op één entertainment gaaf, maar welk entertainment past er bij jullie bedrijf? Door onze ervaring weten wij hoe je deze invulling het beste kunt verzorgen.

Product Presentaties

Lanceert u een nieuw product of wilt u uw potentiële klanten op de hoogte stellen van uw nieuwe service.

MSCE Events organiseert uw product presentatie van a tot z

Bloed, zweet en tranen gestopt in een nieuw product of service? Dat moet gevierd en gepresenteerd worden zodat u de juiste aandacht trekt wat het product nodig heeft. Elke product presentatie is anders en geheel afhankelijk van uw product of service MSCE Events past elk evenement aan op uw wensen, en laat uw medewerkers, leveranciers, opdrachtgevers en klanten op een knallende manier kennis maken met uw nieuwe product. 

Mogelijkheden voor uw product presentatie

U kunt uw product op allerlei verschillende manieren presenteren. Dit kan door middel van een hyper modern 3D filmpje of tijdens een interactieve sessie. Het hangt af van uw bedrijf en uiteraard van u product. Tijdens een kennismakingsgesprek lopen we uw wensen door en kijken we samen naar een plan wat het beste bij uw product past.

Wilt u graag een product presentatie organiseren?

Vraag dan nu een vrijblijvende offerte aan en wij nemen contact met u op om te bekijken wat voor evenement passend is.  We kunnen natuurlijk ook een afspraak maken bij u of bij ons! 

Bovenkant formulier

Onderkant formulier

Hoe kan je een nieuw product zo goed mogelijk introduceren? Filosoof Confucius wist het al: “Tell me, I will forget. Show me, I will remember. Involve me, I will understand.” Live-events en eventmarketing… het prikkelen van emoties en het creëren van een beleving zorgt voor impact en zet mensen in beweging.