Evenementen

Groepsevenementen

Bedrijfsgerelateerd, of particulier, we organiseren voor alle groepen bijzondere evenementen voor een geweldige beleving. Leg de opdracht bij ons, en wij doen de rest.

Kleine en grote groepsevenementen

Uiteraard is het een hele onderneming om groepsevenementen te organiseren voor een paar honderd man. We hebben echter gemerkt dat bij kleinere aantallen de uitdaging vaak nog groter is, maar daardoor ook weer erg bijzonder en leuk! Bij kleinere groepen is er veel meer ruimte om persoonlijk te kijken naar de wensen van de deelnemers. Op het moment dat het om groepsevenementen gaat voor een paar honderd mensen, is de focus vooral op de algehele beleving. Deze afwisseling maakt de organisatie echt vakwerk, en groepsevenementen zijn dan ook de ideale kans voor ons om uit te blinken.

MSCE Events is de specialist voor uw groepsevenement

Of het nu die kleine vriendengroep is, of het voltallige personeelsbestand van een grote multinational, wij doen het allemaal met evenveel passie en plezier. Een actieve dag vol spanning, of juist een kalme beleving om met zijn allen een beetje tot rust te komen, alles is mogelijk. Laat ons u verder informeren over wat we voor u kunnen betekenen!

Relatie evenement organiseren

Een relatie evenement is de ultieme oplossing om klanten en leveranciers aan uw bedrijf te binden. Merk herkenning en beleving staat hierin uiteraard centraal. Tijdens een relatie evenement kunt u ervoor zorgen dat uw klanten niet alleen van uw bedrijf hebben gehoord maar ook gevoeld hebben. Hierin maakt u het verschil! Een live evenement laat een diepere indruk achter en staat garant voor een langdurige verbondenheid met uw bedrijf.

MSCE Evets voor uw relatie event

Hiermee kunnen we u een handje helpen. Wij helpen u graag met het gehele proces vanaf het creatie proces tot de organisatie en uitvoering. Er zijn diverse mogelijkheden om een relatiedag tot een succes te brengen. Alleen is dit niet het allerbelangrijkste. Het belangrijkste in het organiseren van een relatie event is het creatie proces. Wij verdiepen zich uiteraard in uw bedrijf en relaties. Bij deze stap van het relatie event zijn de volgende punten erg belangrijk.

Waarom wilt u een live evenement organiseren?

  • Wat zijn uw doelstellingen?
  • Wat zijn de trends in uw industrie en de event industrie?
  • Wat speelt er in uw bedrijf en bij uw klanten?

De conclusies die hieruit voortkomen bepalen de rode draad van uw evenement. Wij kunnen u begeleiden vanaf het uitnodigingstraject, locatie keuze tot programma en uitvoering.

Vul hieronder het offerte formulier in voor een passende offerte.